Home Algemeen Alle voordelen op een rij: parkeren op het vliegveld

Alle voordelen op een rij: parkeren op het vliegveld

by admin
Sleep park fly Schiphol

Op vakantie gaan met het vliegtuig kan voor sommige reizigers een beetje stressvol zijn. Op tijd thuis inchecken, de koffers wegen, tickets uitprinten en op tijd van huis vertrekken naar het vliegveld. Vaak is het gesleep met de koffers een heel gedoe en zeker als er met kinderen gereisd wordt. Kinderen kunnen hun koffers of rugzakken soms ergens achter laten waardoor er naar gezocht moet worden wat ook weer tijd in beslag neemt. In het ergste geval kan je ook nog eens bagage kwijt raken in het openbaar vervoer. Gelukkig is het ook mogelijk om met je eigen auto naar het vliegveld te gaan en dit heeft zeker een aantal voordelen.

Geen vertraging met openbaar vervoer

Wanneer je met het openbaar vervoer naar het vliegveld gaat kan je er nooit vanuit gaan dat je op tijd aankomt. Zeker als je overdag in het openbaar vervoer zit. Het kan altijd gebeuren dat de bus of de trein vertraagd is door een ongeluk of een storing. Daarom moet je extra vroeg van huis vertrekken als je met het openbaar vervoer gaat. Dit kan soms ook vervelend zijn omdat je dan ruim 4 uur van tevoren moet vertrekken uit huis. Door zelf met de auto naar het vliegveld te gaan bespaar je reistijd mits je in de file beland.

Na de vakantie gelijk naar huis rijden

Een ander voordeel van parkeren op het vliegveld is dat je na de vakantie de koffers in de auto kan stoppen en gelijk weer weg kan rijden naar huis. Dit is zeker ideaal als je niet zo dicht bij het vliegveld woont. Als je meer dan 2 uur van het vliegveld af woont kan het ook een idee zijn op te doen aan sleep park fly schiphol. Dit betekent dat je voor of na de reis in een hotel slaapt op het vliegveld. Heel handig voor als je met een grote groep of gezin gaat reizen.

Auto wordt beveiligd

Er is een grote kans dat er ingebroken wordt in je huis of auto wanneer je voor een lange periode op vakantie bent. Door de auto achter te laten op het vliegveld ben je ervan verzekerd dat de auto veilig staat. Het parkeerterrein beschikt over voldoende camera’s die de auto’s in de gaten houden. Daarnaast is er een parkeerwacht op het terrein aanwezig die ervoor zorgt dat niemand bij de auto’s komt.

You may also like