Home Algemeen Auto huren vanaf Enschede Airport (en andere kleine luchthavens)

Auto huren vanaf Enschede Airport (en andere kleine luchthavens)

by admin

Wil je een auto huren in Enschede? Eén van de punten van waaraf je een auto kunt huren voor je vakantie is Enschede Airport. Alhoewel Schiphol het meest bekende vliegveld van Nederland is, zijn er in ons land diverse kleinere luchthavens te vinden. Enschede Airport is hier een goed voorbeeld van. Ook vanaf kleine luchthavens zoals deze kun je een auto ophalen dan wel afleveren als je een huurauto nodig hebt. Bovendien maakt een service zoals TUI Cars je het eenvoudiger dan ooit om een auto voor je vakantie te huren. Hieronder gaan we dieper in op het huren van auto’s vanaf Enschede Airport en andere kleine luchthavens en waarom TUI Cars zo’n aanrader is op dit vlak.

Meer info over Enschede Airport

Enschede Airport, ook wel bekend als Twente Airport, is één van de kleinere luchthavens binnen Nederland. Dit vliegveld bestaat al sinds voor de oorlog, waarbij de voormalige vliegbasis Twente als basis dient. Enschede Airport is één van de meest exclusieve luchthavens van Nederland. Al sinds 2008 vinden hier geen commerciële vluchten plaats, maar sinds een aantal jaar geleden wordt het vliegveld wel gebruikt voor privévliegtuigen en zakenvliegtuigen. Ook voor hen is het mogelijk om een auto te huren vanaf Enschede Airport. TUI Cars is sowieso een aanrader in dit opzicht.

Andere kleine luchthavens binnen Nederland

In Nederland zijn meer luchthavens te vinden dan je misschien zou verwachten. Velen van deze kleine luchthavens, die vaak maar één landingsbaan hebben, worden gebruikt voor zakenreizen of privévluchten van de rijkeren onder ons. Goede voorbeelden van dergelijke luchthavens zijn Breda International Airport, Vliegveld Drachten en Ameland Airport Ballum. Vaak worden dergelijke kleinere luchthavens ook gebruikt voor het geven van lessen, rondvluchten, zweefvluchten of parachute springen. Bij sommige verhuurders van auto’s is het mogelijk enkele van deze kleinere luchthavens te gebruiken als startpunt of afleverpunt van je huurauto. Een auto huren in Enschede hoort in ieder geval tot de mogelijkheden.

Schiphol is met afstand de grootste luchthaven van Nederland, maar er zijn meer luchthavens waar commerciële vluchten vandaan vertrekken. Zo heb je Rotterdam The Hague Airport, wat ook eigendom is van de Schiphol Group. Alhoewel dit vliegveld de naam heeft tweede luchthaven van Nederland te zijn, is dit niet helemaal waar gebaseerd op het aantal reizigers. Die eer gaat namelijk naar Eindhoven Airport. Jaarlijks vertrekken hier zo’n 5 miljoen vakantiegangers vandaan. Andere burgerluchthavens binnen Nederland zijn Groningen Airport Eelde en Maastricht Aachen Airport. Ook deze luchthavens kun je kiezen als vertrekpunt of afleverpunt van je huurauto. Deze locaties zijn zeer flexibel.

Auto huren vanaf Enschede Airport? Kies voor TUI Cars!

Auto huren in Enschede? Als je er zeker van wilt zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is met betrekking tot je huurauto, dan kies je voor TUI Cars. En hiervoor hoef je geen trip naar het reisbureau te maken, want dit valt gewoon online te regelen. Je gaat eerst naar de site van TUI Cars. Hier geef je aan op welke locatie je de huurauto ophaalt (bijvoorbeeld Enschede) en waar je deze weer aflevert. Dit kan op dezelfde plek zijn, maar dat hoeft niet. Hierna selecteer je de data waarop je gebruik wilt maken van de huurauto, waarna TUI Cars op zoek gaat naar beschikbare huurauto’s tijdens deze periode.

Een aantal aangename voordelen zijn er verbonden aan het gebruik van TUI Cars. Ten eerste is er het gemak waarmee je een auto online huurt. Bovendien dekken vele verzekeraars het huren van een auto via deze leverancier in zijn geheel. Annuleren of overboeken is geheel gratis, handig voor de onverwachte momenten. Vol = vol is de tankregeling van TUI Cars. Tevens kost het je niets om een extra bestuurder mee te brengen.

You may also like