Home Evenementen op Enschede Airport

Evenementen op Enschede Airport

by admin

Een ideale locatie voor evenementen is vliegveld Twente. Er is zo’n 50 hectare buitenterrein beschikbaar en ruim 2 hectare overdekte locatie. Wil je een evenement organiseren dan kun je daarvoor prima terecht op vliegveld Twente. Je kunt kleine en grotere terreinen huren, afhankelijk van het soort evenement en het aantal te verwachten bezoekers. Een groot voordeel is dat je de gasten heel gemakkelijk kunt invliegen vanaf luchthaven Schiphol en de Duitse luchthavens in München en Hamburg. Ook de Londense luchthavens zijn op acceptabele afstand. Ideaal voor een zakelijk event waarvoor je buitenlandse gasten wilt uitnodigen.

Je evenement in een natuurlijke omgeving

Vliegveld Twente ligt ver van de drukke Randstad. Een ideale locatie voor een evenement in de natuur met toch alle faciliteiten bij de hand. In de omliggende steden zijn voldoende hotels voor overnachtingen van gasten en medewerkers. Het proactieve team van Enschede Airport staat tijdens je evenement tot je beschikking om je met raad en daad bij te staan.

Voor bedrijven

Bedrijven kunnen op evenementen in Twente organiseren zoals een vakbeurs, een congres of een bedrijfsfeest. Is de locatie van je eigen bedrijf niet geschikt of wil je graag in een andere omgeving een bijeenkomst organiseren dan is Enschede Airport een prima locatie waar je een ruimte of deel van het terrein kunt huren dat precies bij de aard en omvang van je evenement past.

Evenementen voor particulieren

Wil je een evenement organiseren voor particuliere bezoekers dan kun je daarvoor ook prima terecht op vliegveld Twente. Evenementen organiseren in Enschede of de regio heeft als groot voordeel dat er voldoende ruimte is, hoe groot of intiem het evenement ook is. Of je nu een bunker wilt huren van 200 vierkante meter of een stuk terrein van 10.000 vierkante meter, het kan allemaal. Je kunt voor een evenement natuurlijk ook verschillende locaties huren. Een groot terrein voor de main acts en kleinere locaties voor jamsessies of optredens in huiskamersfeer.

De ideale locatie voor je outdoor activiteit

Een spannend evenement organiseren is een hele klus. Zodra je hebt bedacht wat je wilt gaan doen komt de volgende belangrijke vraag: Waar gaat het plaatsvinden? Enschede Airport is ook hiervoor de ideale locatie. Huur een terrein met goed  geasfalteerde wegen van maximaal 50 hectare. Hier kun je een auto-event organiseren, vliegen met drones of een parcours uitzetten voor een hindernisbaan, al dan niet met abseilen. Wat je ook van plan bent, het enthousiaste team denkt graag met je mee over de perfecte organisatie van jouw outdoor event.