Home Uncategorized Nachtje weg? Ga naar Enschede!

Nachtje weg? Ga naar Enschede!

by admin
Nachtje weg Ga naar Enschede!

Ben jij toe aan een korte break en wil je een nachtje weg? Ga naar Enschede! Veel mensen kiezen bij een weekendje weg in eigen land veelal voor steden als Amsterdam, Maastricht of Den Haag. Twente wordt daarbij vaak vergeten terwijl deze regio en een stad als Enschede zeer veel te bieden heeft. Veel meer dan de meeste mensen denken. In dit artikel vertellen we er daarom meer over.

Wat heeft Enschede te bieden?

Misschien heb je Enschede nog nooit overwogen voor een nachtje weg en vraag je je af wat hier nu helemaal te beleven is. Neem van ons aan, Enschede biedt meer dan je denkt! De binnenstad bevat veel winkels, horecagelegenheden en terrassen. Daarnaast staat Enschede ook bekend om de vele evenementen en festivals die ieder jaar worden georganiseerd: denk bijvoorbeeld aan Freshtival, Tuckerville of Hardfest. In de omgeving kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen en wil je toch even lekker de grens over dan zit je vanuit Enschede natuurlijk in no time in Duitsland. Wat veel mensen ook niet weten, is dat Enschede in de top 12 van leukste studentensteden van Nederland staat. Dat geeft niet alleen een gezellige vibe maar zorgt er ook nog eens voor dat de prijzen voor eten en drinken aanzienlijk lager liggen dan bijvoorbeeld in Amsterdam. Een goede reden om je koffer te pakken dus……..

Benieuwd wat Enschede jou nog meer te bieden heeft? Ga dan op vakantie naar Enschede met FTI.

Maak je nachtje weg exclusief en ga met het vliegtuig

Je leest het goed, ga met het vliegtuig en maak je tripje naar Enschede luxe en exclusief. Door een Cessna of een privéjet te huren kun je je in no time laten vervoeren van Schiphol airport naar Enschede airport. Wist je overigens dat privéjets niet afhankelijk zijn van de bekende grote luchthavens maar kunnen vertrekken en landen op elke luchthaven ter wereld? Zo ook op Enschede airport! Daar komt natuurlijk bij dat je met je eigen gehuurde toestel kunt vertrekken wanneer je maar wilt. Je bent niet afhankelijk van andere mensen, je reist alleen met je eigen gezelschap. Het in de rij staan om in te checken of te boarden zijn bij een privévlucht niet van toepassing. Het klinkt natuurlijk allemaal zeer decadent maar het geeft zeker een extra dimensie aan je nachtje weg naar Enschede!

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten in Enschede

Ben jij een Bourgondiër, een foodie of een culinaire kenner? Dan kun je in Enschede je hart ophalen. Of je nu op zoek bent naar handgedraaide pasta, een bomvolle borrelplank of je jezelf wilt verwennen met goed-gepaarde wijn en spijs combinaties: Enschede heeft het! Overal in Enschede vind je gezellige terrassen en zonnige binnentuinen waar ze snappen dat bij een borrel een goede borrelplank hoort. Voor het diner is er voor ieder wat wils of je nu zin hebt in Aziatisch, Zuid-Amerikaans, Frans, Italiaans Japans en Fusion: in Enschede vind je van alles. Daarnaast ontbreken ook culinaire evenementen zoals de jaarlijkse Proef Eet, waarbij Enschedese restaurants hun kunsten in een gezellige, informele proeftuin midden in de binnenstad tonen, hier zeker niet. Kortom, nachtje weg? Ga naar Enschede!

You may also like