Home Algemeen Top 3 type accessoires voor in het vliegtuig

Top 3 type accessoires voor in het vliegtuig

by admin

Vliegtuigmodus aan, instructies van de stewardessen bekijken om vervolgens te vliegen naar je vakantiebestemming. Een reis die kort kan duren maar ook lang kan duren. Niet alleen door de tijd maar ook door eventuele turbulentie. Hoe dan ook, in deze blog geven je de top drie accessoires voor in het vliegtuig. Accessoires om je mee te vermaken, accessoires die handig zijn om mee te hebben en accessoires die je vlucht aangenamer maken. Benieuwd? Lees gauw verder op deze pagina.

Accessoires om je mee te vermaken

Zijn we er al? Kan ik naar het toilet? Zij we al over de helft? Niks vervelender dan kinderen die zich onderweg vervelen. Niet alleen irritant voor de kinderen maar ook voor jezelf. Je wilt immers relaxt op het vakantieadres aankomen. Gelukkig heeft Giftsdirect een groot assortiment reisproducten waarmee je kinderen zich zeker mee kunnen vermaken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld tafelvoetbal spelen met de Michi minin tafelvoetbal. Een echte aanrader waar de kinderen zich zeker vele uurtjes mee kunnen vermaken.

Handige accessoires

Er zijn vast al een hele hoop handige accessoires die je erg handig zijn wanneer je op reis wilt. Echter willen we je de volgende accessoires ook een aan je voordragen. Wellicht dat je hier nog nooit over hebt gedacht terwijl ze wel erg handig zijn:

  • Een reanimatie masker. Hopelijk is het iets wat je niet hoeft te gebruiken. Toch is het wel erg handig wanneer je iemand mond-op-mond beademing moet geven;
  • Blanax bagage weegschaal. Eenmaal aangekomen bij de douane, thuis niet gewogen en bang dat je veel kilo’s hebt. Deze handige weegschaal kun je overal mee naar toe nemen;
  • Ripley koffer riem. Ondanks het steeds populairder wordt is een koffer riem een echte musthave. Niet alleen voor betere bescherming maar ook geschikt voor herkenning tijdens het ophalen van bagage op de bagageband.

Relaxte accessoires

Een nekkussen is wellicht het meest populaire reisartikel dat mee wordt genomen tijdens een rit in het vliegtuig. In combinatie met oordopjes en een slaapmasker heb je in principe alle producten die er voor zorgen dat je even heerlijk kunt dommelen. Echter zijn er afgelopen jaren veel meer accessoires die je kunt gebruiken voor een aangename reis. Bekijk bijvoorbeeld eens het grote aanbod verzorgingsproducten in de webshop van Giftsdirect. Veel producten die bijdragen aan een aangename reis die je ook nog eens kunt bedrukken met je eigen logo of tekst. Je eigen relaxte accessoires personaliseren, hoe leuk is dat.

You may also like