Home Uncategorized Verlichting van het vliegveld bij jou thuis

Verlichting van het vliegveld bij jou thuis

by admin

Heb je een bezoek gebracht aan Enschede Airport en heb je verlichting gezien die je ook wel thuis zou willen plaatsen? Dan is dat zeker mogelijk. Uiteraard doelen we niet op de verlichting naast de start- en landingsbaan maar vrijwel alle andere verlichting die je op deze moderne luchthaven hebt gezien kun je ook in en om je woning gebruiken. Wij vertellen hoe je op een eenvoudige manier aan deze wens kunt voldoen.

Zo doe je inspiratie in verlichting op

Heb je er wel eens over nagedacht hoe je in de praktijk inspiratie opdoet in bijvoorbeeld verlichting? In veel gevallen gebeurt dit als je in een openbaar gebouw bent. Wellicht herken je dit wel. Een vliegveld is hiervan een goed voorbeeld. Als we Enschede Airport nemen, zie je dat dit moderne vliegveld diverse ruimtes heeft. Het is immers een vliegveld waarvan veel gebruik wordt gemaakt voor zakelijk verkeer, het organiseren van evenementen en veel luchtvaart gerelateerde bedrijven zijn hier gevestigd. Het vliegveld heeft dan ook diverse binnen- en buitenruimtes die op de gewenste manier verlicht zijn. Het komt regelmatig voor dat bezoekers van zo’n ruimte vol verwondering naar verlichting die ze aanspreekt kijken en dit spiegelen aan hoe ze een specifieke lamp ook thuis kunnen gebruiken. Het idee is geboren.

Verlichting kiezen op basis van een lichtplan

Het is uiteraard wel verstandig om een keuze te maken voor verlichting op basis van een rationele gedachte. Je voorkomt hiermee dat je een lamp gaat kopen waar je eigenlijk geen ruimte voor hebt. Het is dan ook goed om voor jezelf te visualiseren welke woonruimtes je (opnieuw) wilt verlichten, waar je de specifieke woonruimte voor gebruikt en vooral wat voor soort licht je hierbij nodig hebt. Met betrekking tot dit laatste kun je onderscheid maken tussen basisverlichting, sfeerverlichting, taakverlichting en accentverlichting.

Als je de intentie hebt om verlichting te kopen, heb je het bovenstaande (soms ongemerkt) al in je hoofd. Het gebeurt dan ook regelmatig dat je in je automatisme al rondkijkt naar verlichting die elders is gebruikt. Vooral openbare gebouwen zijn dan een zeer interessante inspiratiebron omdat je hier niet alleen veel verschillende verlichting ziet maar ook omdat hier gekozen wordt voor mooie oplossingen om de ruimte zo goed mogelijk onder de aandacht van de bezoeker te brengen. In veel gevallen kom je hier niet alleen de meest mooie industriële verlichting tegen maar ook lampen die je perfect in een andere woonstijl kunt integreren.

Hoe kun jij deze mooie verlichting bestellen?

Als je je hebt laten inspireren in een van de ruimtes op het vliegveld (laten we dit voorbeeld vasthouden), zul je ongetwijfeld willen weten hoe ook jij deze mooie verlichting kunt bestellen. Het antwoord op deze vraag is eenvoudiger dan je denkt. Ook een bedrijf dat op Enschede Airport gevestigd is zal een bestelling het liefst plaatsen bij een in verlichting gespecialiseerd bedrijf die veel keuzemogelijkheden heeft en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. De kans is dus groot dat de bestelling is geplaatst bij Directlampen.nl. Deze webshop heeft een zeer ruim aanbod in binnen- en buitenverlichting in diverse stijlen en trends. Het leuke is dat jij hier ook je verlichting kunt kopen. Als je de verlichting van het vliegveld ook in jouw huis wilt gebruiken is het goed om op deze website eens een kijkje te nemen. De enige verlichting die je hier niet zult vinden zijn de lichten die naast de start- en landingsbaan worden gebruikt maar de kans is klein dat je op zoek bent naar dat soort lampen.

You may also like