Home Vervoer rond Enschede Airport

Vervoer rond Enschede Airport

by admin

Wanneer je vliegt van of naar Enschede Airport kun je natuurlijk gebruik maken van je eigen auto. Maar het is ook mogelijk om van een comfortabele taxi gebruik te maken. Bij het vliegveld is een taxistandplaats, zodra je bent gearriveerd kun je daar meestal direct of vrij snel een taxi vinden om je naar je eindbestemming te brengen. Een taxi Twente kun je natuurlijk ook telefonisch bestellen of vooraf via internet regelen. Het voordeel daarvan is dat je zeker weet dat er een taxi voor je klaar staat als je arriveert of dat je bij vertrek vanaf vliegveld Twente op tijd arriveert.

Taxivervoer voor vaste tarieven

Vrijwel alle taxibedrijven hanteren vaste tarieven voor het vervoer naar Twente Airport. Je kunt bij ieder taxibedrijf in Nederland ruim van tevoren al je taxi bestellen. Zo weet je zeker dat je vervoer hebt en dat je op tijd zult arriveren om je vlucht te halen. Ook als je op Twente Airport aankomt kun je rekenen op de taxibedrijven uit de regio. Zij brengen je snel en comfortabel naar je zakenbespreking of je hotel. Ontvang je zakenrelaties die op vliegveld Enschede arriveren? Ook dan kun je met een gerust hart een taxi voor ze bestellen. De chauffeurs die dit vervoer verzorgen spreken over het algemeen hun talen zodat ze ook buitenlandse passagiers correct te woord kunnen staan.

Een huurauto regelen

Wil je bij aankomst op Twente Airport de beschikking hebben over een huurauto? Rent a car Enschede beschikt over een ruim assortiment huurauto’s. Van compacte en zuinige auto’s waar je je vlot en voordelig mee kunt verplaatsen tot auto’s met status waar je bij je zakenpartners prima mee voor de dag kunt komen, of die je met een gerust hart huurt voor een buitenlandse zakenrelatie die voor een bespreking naar Nederland komt en op Twente Airport arriveert.

Openbaar vervoer naar Twente Airport

Twente Airport is bereikbaar met openbaar vervoer. Bus 62 vertrekt vanaf station Enschede richting Denekamp. Deze lijn heeft een halte in de buurt van de luchthaven. Houd er wel rekening mee dat het vanaf deze bushalte nog ruim 20 minuten lopen is naar de luchthaven. als je bagage bij je hebt is dit dus misschien geen goede optie en kun je beter overwegen om vanaf één van de treinstations in de buurt een taxi te nemen.