Home Vliegveldmarkt Twente

Vliegveldmarkt Twente

by admin

Vliegveld Twente is niet alleen een vliegveld waar jaarlijks veel vliegactiviteit is. De luchthaven is ook het toneel van de Vliegveldmarkt Twente. Deze grote rommelmarkt in Enschede beslaat een oppervlakte van ruim 9.000 vierkante meter. Je vindt hier echt van alles en kunt er uren ronddwalen op zoek naar dat ene boek, een leuk kledingstuk voor een paar euro, een leuke accessoire voor je woning. Alles wat je maar kunt bedenken is te koop op deze vlooienmarkt.

Wanneer vindt de vliegveldmarkt plaats?

De vliegveldmarkt Twente wordt enkele keren per jaar georganiseerd. Je kunt actuele data voor deze gezellige vlooienmarkt vinden op deze website. Zodra de eerstvolgende datum voor de vliegveldmarkt bekend is zal dit hier worden bekendgemaakt zodat je de datum alvast in je agenda kunt zetten. De vliegveldmarkt Twente vindt altijd plaats in het weekend, de markt is op zaterdag en zondag geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Je kunt er als bezoeker naartoe, maar ook als standhouder. Iedereen is welkom tijdens dit gezellige weekend.

Entreeprijzen voor de vlooienmarkt Enschede

Om de grootste markt op de airport van Enschede te bezoeken wordt een klein bedrag aan entree gevraagd. Kinderen tot 4 jaar mogen gratis naar binnen. Kinderen tussen de 4 en 15 jaar betalen €2,50 en bezoekers vanaf 15 jaar € 5,-. Ben je 65 jaar of ouder dan bedraagt de entree € 4,00. Dit bedrag heb je vast en zeker snel terugverdiend als je op de Vliegveldmarkt een paar leuke en goedkope aankopen doet.

Zelf op de markt staan

Je kunt niet alleen als bezoeker naar de Vliegveldmarkt. Je kunt er ook als tijdelijk marktkoopman of vrouw zelf een stand huren. Verkoop je verzameling, kleding die je niet meer draagt, boeken die je uit hebt of spullen uit je inboedel die overbodig zijn geworden. Alles wat je maar kunt verzinnen kun je verkopen tijdens je aanwezigheid op de grootste rommelmarkt van Enschede. Het is niet toegestaan om etenswaren of dranken te koop aan te bieden. Ook is het niet de bedoeling om nieuwe artikelen op de markt te verkopen. Levende have, wapens en artikelen die illegaal zijn, mogen ook niet op de Vliegtuigmarkt worden verkocht. Een particulier mag alleen als zodanig op de markt staan, het is dus niet de bedoeling dat je er namens een bedrijf staat. Je mag ook een door jou gehuurde kraam niet aan een ander overdragen. ’s Morgens om 9.00 uur moet je kraam ingericht zijn, en uiterlijk een uur na sluiting van de markt moet je kraam weer netjes zijn opgeruimd.