Home Algemeen Wat zijn de kosten van het huren van een privé jet?

Wat zijn de kosten van het huren van een privé jet?

by admin
Wat zijn de kosten van het huren van een privé jet

Op vakantie gaan is enorm leuk. Genieten van een zonnetje in Zuid-Europa, op avontuur in Scandinavië of juist op stedentrip in een van de vele prachtige steden in Europa. Vooral het bezoeken van steden wordt vaak per vliegtuig gedaan. Je kan tegen een relatief laag tarief een privé jet door Europa reizen. De prijzen van de privé jet kunnen echter wel variëren. De privé jet kosten zijn vooral afhankelijk van de afstand die je aflegt en met hoeveel mensen je wilt vliegen.

Verschillende tarieven van verschillende privé jets

Zoals al gezegd verschillen de prijzen per privé jet. Wanneer je besluit met 4 mensen anderhalf uur in een privé jet te vliegen, ben je voor een enkele reis ongeveer 5000 euro kwijt. Je kan echter ook besluiten om met ruim 10 man in een luxe jet te vliegen. Wanneer je dan 3 dagen gaat vliegen met retour, ben je al snel 40000 euro kwijt. Om er dus achter te komen hoeveel jij dus ongeveer kwijt zal zijn voor het huren van je privé jet, moet je dus rekening houden met het type toestel, de afstand en het aantal reizigers. Ook belangrijk om te weten dat de prijzen zullen altijd verschillen per verhuurder en periode.

De grote voordelen van een privé jet

Wanneer jij met vrienden of familie besluit te vliegen, wil je dit zo comfortabel mogelijk doen. In een privé jet heb je enorm veel luxe. Je zit in zeer prettige stoelen, krijgt in de meeste gevallen eten en drinken en je hebt natuurlijk veel meer privacy dan in een particulier vliegtuig. Je kan met vrienden rustig je gang gaan zonder dat je rekening hoeft te houden met mede passagiers. Wanneer je besluit een privé jet te huren zal er ook een contactpersoon zijn. Deze regelt alles wat er komt kijken bij het vliegen. Denk aan het regelen van een piloot en een landingsplek en -tijd. Ook zal je op het vliegveld persoonlijke begeleiding hebben voor het extra gemak. Deze kosten zitten in de meeste gevallen al bij de totaal prijs inbegrepen.

Zeker een aanrader

Al met al lijkt het me erg duidelijk dat het vliegen met een privé jet zeker aan te raden is, wanneer je je dit kan veroorloven. Je vliegt zeer comfortabel met vrienden en familie naar plekken binnen heel Europa. De keuze uit jets is zeer groot. Je kan een zeer luxe en groot vliegtuig kiezen met vele zitplaatsen of een iets kleiner vliegtuig als je met minder passagiers bent. Het is dus zeker een aanrader als je graag luxe, comfortabel en met privacy rondvliegt.

First Class Aviation

You may also like